Meta menu

Най-горно меню


Производство

Производство

Производство на висококачествени медикаменти

BERLIN-CHEMIE има модерно производство, гарантиращо безопасни и висококачествени лекарства, отговарящи на философията на MENARINI Group.

BERLIN-CHEMIE AG има дълги традиции в производството на медикаменти и разполага с високомотивиран и отлично обучен производствен екип.

В производствените си обекти Адлерсхоф и Бриц в Берлин ние произвеждаме твърди лекарствени форми (таблетки, филм-таблетки и капсули), течни форми (разтвори и капки), супозитории (свещички), както и инфузионни разтвори.

Производствените обекти са изцяло модернизирани съгласно най-високите технологични стандарти и ни позволяват да гарантираме ефективното производство на висококачествени медикаменти до последния му етап включително.

През 2000 г. в обекта Адлерсхоф беше монтирана нова система за производство на инфузионни разтвори, съответстваща на най-високите стандарти. През 2001 г. беше пусната в експлоатация и нова система за производство на перорални течности.

През април 2003 г. беше открита модерна производствена сграда с 11 технологични линии за пакетиране на таблетки , капсули и филм-таблетки.

Произвеждат се около 270 милиона опаковки лекарства с персонал от 339 служители. Тези медикаменти се използват за лечение в цял свят.

Ние също така предоставяме и специално ноу-хау на нашия екип на други фармацевтични компании. Ако имате въпроси, свържете се с нас:

Тел: (+49) 030-6707-2651
Факс: (+49) 030-6707-2119


ТЪРСЕНЕ