Нашата цел

Заедно – в името на по-добър живот

Откакто BERLIN-CHEMIE е част от международно успешната MENARINI Group, компанията поддържа своя ръст и експанзия. BERLIN-CHEMIE предлага разнообразни продукти, създадени да посрещнат медицинските нужди на пациенти и лекари в области като кардиологията, респираторните заболявания, диабета, подаграта и други, а в бъдеще и в онкологията.

Ние в BERLIN-CHEMIE се гордеем с партньорските отношения, които сме изградили с нашите клиенти, тъй като това ни позволява да сме в крак с непрекъснатия напредък в областта на медицинската наука и да идентифицираме възможности нашите продукти да подобрят живота на пациентите.

Нашата цел е да въвеждаме бързо нови лекарствени продукти на пазара чрез партньорства и лицензионни споразумения с други компании на международно и национално ниво, тъй като това позволява на нашите клиенти да получат достъп до по-широк набор от съвременни терапевтични възможности.

Ключът към този успех е в уменията на хората, които работят за BERLIN-CHEMIE. Нашите служители са фокусирани и могат да се похвалят с дългогодишен опит в медицинския маркетинг.

Като част от MENARINI Group стратегическите корпоративни цели на BERLIN-CHEMIE са в сферите на научно-развойната дейност и международната експанзия. И двете стратегии целят да осигурят на пациентите в целия свят достъп до иновативни продукти, които да облекчат страданията им. BERLIN-CHEMIE работи последователно за постигането на тези корпоративни цели в Германия, Източна Европа и региона на ОНД, за да подобри качеството на живот на пациентите.

Други теми