BERLIN-CHEMIE

Посветени на здравеопазването

BERLIN-CHEMIE е иновативен производител на лекарства с богата традиция и международно присъствие. От 1992 г. BERLIN-CHEMIE принадлежи на глобалната MENARINI Group, която е лидер на италианския фармацевтичен пазар от десетилетия. Компанията, която е основана в Неапол през 1886 г. и е със седалище във Флоренция, се развива в глобална семейна фармацевтична компания в продължение на поколения. В MENARINI Group BERLIN-CHEMIE отговаря за фармацевтичния бизнес в Германия, Източна Европа и региона на ОНД. Освен това в Берлин се намира една от централните изследователски бази на групата.

> 5,000 служители

> 30 страни

1,7 млрд. евро продажби
За BERLIN-CHEMIE са отличителни динамичният растеж, иновативните лекарствени продукти и огромният опит, обхващащ няколко поколения. Нашата история започва през 1890 г. в района Адлерсхоф в Берлин. Част от служителите ни са от семейства, които вече са били ангажирани в разработването, производството и продажбите на лекарствени продукти в продължение на пет поколения. Подкрепяме и работим в тясно сътрудничество с нашата централа в Берлин. 
Същевременно ние сме космополитна компания. Наши служители са повече от 5000 души в над 70 страни. Освен това професионалното обучение е традиция от много десетилетия в BERLIN-CHEMIE и многократно е награждавано от Търговско-промишлената палата на Германия. Това разнообразие на таланти е едно от най-силните ни качества.

 

 

Опитът на BERLIN-CHEMIE

През последните години BERLIN-CHEMIE постигна темпове на растеж, които надминават развитието на фармацевтичния пазар. Този значим резултат подкрепя стратегията на BERLIN-CHEMIE и MENARINI, която има за цел налагането на иновативни лекарствени продукти. В тази връзка ние поставяме най-голям акцент върху адекватното обучение и качеството на работата на нашите медицински представители. Благодарение на тези непрекъснати усилия BERLIN-CHEMIE се радва на отлична репутация в здравния сектор, особено сред личните лекари и специалистите. 
BERLIN-CHEMIE доставя лекарства до повече от 30 страни и има дъщерни дружества в над 26 държави. BERLIN-CHEMIE е един от водещите производители на лекарствени продукти в Източна Европа и региона на ОНД. Благодарение на историческото си присъствие в региона BERLIN-CHEMIE разполага с дългогодишен опит в маркетинга на местно ниво, комплексна мрежа за дистрибуция и модерна производствена база в Калуга, Русия.

 

 

Други теми